(06) 1812 7742 info@MediationWerkt.nl

SCHEIDEN MEDIATION

Scheiden gaat doorgaans gepaard met veel emoties en verdriet. Degene die de knoop heeft doorgehakt om uit elkaar te gaan wil doorpakken en degene die net gehoord heeft dat de ander weg wil, kan het soms nog nauwelijks bevatten. Door de emoties is vaak moeilijk om goed met elkaar te praten en kunnen veel mensen niet meer overzien wat er gebeuren moet terwijl hun toekomst ervan afhangt.

Mediation zou dan wel eens de oplossing kunnen zijn. Mediation bij scheiden is namelijk bij uitstek geschikt voor problemen waarbij de onderlinge relatie belangrijk is. Bij een echtscheiding moet veel geregeld worden; Wie gaat voor de kinderen zorgen? Wat doen we met het huis? Wie krijgt welke spullen? Heb ik recht op alimentatie? Hoeveel alimentatie moet ik betalen?  Hoe zit het met kinderalimentatie?Hoe zit het met pensioen later? Tijdens Mediation wordt hier veel aandacht aan besteed. Samen wordt er gezocht naar oplossingen en afspraken waarin de belangen van de kinderen en beide partijen het beste mee gewaarborgd worden.

MediationWerkt is uw gids door in deze moeilijke tijd en helpt u om de scheiding van A tot Z te regelen. Samen wordt een ouderschapsplan en een echtscheidingsconvenant opgesteld en alimentatie berekend, waarbij het uitgangspunt is dat de gemaakte afspraken zo tot stand gekomen zijn dat deze ook daadwerkelijk houdbaar zijn. MediationWerkt waakt ervoor dat de belangen van beide partijen en de belangen van de kinderen aan bod komen.

MediationWerkt is voor scheidingsmediations aangesloten bij Resolve Scheidingsbemiddeling. Klik voor meer informatie over Resolve op deze link.

Naar Buren Mediation     Naar Arbeid Mediation     Naar Family Mediation     Naar Scheiden & Meer