(06) 1812 7742 info@MediationWerkt.nl

Mediation Werkt

voor uw Mediation in ’t Gooi

MEDIATION VOOR SCHEIDEN IN ’t GOOI?

 

Bent u op zoek naar een Mediator in ’t Gooi om uw scheiding te begeleiden, dan bent u bij MediationWerkt aan het juiste adres. Om te scheiden moet er heel veel geregeld worden en MediationWerkt kan u helpen en een groot deel van de administratieve rompslomp uit handen nemen. Hierdoor zal uw echtscheiding iets makkelijker verlopen en hoeft u hier in elk geval geen zorgen meer om te maken. Met een ophanden zijnde echtscheiding heeft u immers al genoeg aan uw hoofd.

Heeft u kinderen? Dan is het maken van een ouderschapsplan verplicht. MediationWerkt ’t Gooi helpt u hiermee, maar ook met het maken van een echtscheidingsconvenant en het maken van een berekeningen voor kinderalimentatie of partneralimentatie. Onze Mediator in ’t Gooi, zal u op betrokken en professionele wijze bijstaan in uw mediation t.b.v van echtscheiding.

 

Meer over Scheiden via Mediation? KLIK HIER

WAT IS MEDIATION EIGENLIJK?

 

Wilt u scheiden maar weet u niet hoe u dat moet aan te pakken, dan is het meestal een goed idee om naar een Mediator te gaan, want Mediation werkt! 

Mediation is namelijk een manier van conflictbemiddeling waarbij partijen samen met een mediator aan het werk gaan om hun problemen te bespreken. In de meeste gevallen blijken afspraken gemaakt in Mediation beter uitvoerbaar en langer houdbaar dan opgelegde maatregelen. Logisch ook want bij Mediation bepaalt u zelf welke afspraken mogelijk. Oplossingen die voor beiden partijen werken. Met name bij echtscheiding is het vaak heel belangrijk dat partijen met wederzijds respect uit elkaar gaan, om in de toekomst nog co ouders te kunnen zijn bijvoorbeeld.

 

 

Meer weten over Mediation? KLIK HIER

mediation in het gooi

De meeste huwelijken beginnen zo mooi..

echtscheidingsmediation-t-gooi

maar soms komt een huwelijk in zwaar weer terecht.

Wat doe je als het echt niet meer gaat? Als het huwelijk over is? Hoe pak je dat dan verder aan?

echtscheidingsmediation-t-gooi

Soms komen partijen samen tot die conclusie; de koek is op. Meestal loopt de ene partner al tijden te dubben en besluit uiteindelijk de knoop door te hakken. Voor de ander komt de mededeling: “ik wil scheiden” als donderslag bij heldere hemel. Geen gemakkelijke situatie. Een echtscheidingsmediation kan dan helpen.

Niemand begint aan een relatie met de verwachting dat die relatie zal eindigen in een echtscheiding. Ooit hield je van elkaar en Mediation helpt om de relatie die je met elkaar had, respectvol om te zetten in een andere relatie, die van ex-partners. Als er kinderen zijn is het zo dat je de band die er was nooit helemaal kunt doorsnijden. Van partners wordt je co-ouders. MediationWerkt kan u in ’t Gooi van dienst zijn.

Meer weten over MediationWerkt? KLIK HIER

Uw echtscheiding regelen?

Neem dan nu contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Mail of bel vandaag nog.

MediationWerkt is u graag van dienst !!